Politica de Confidențialitate

 

Ultima actualizare: 29.11.2023
 

1. Introducere

Bine ați venit pe site-ul Genesis Biopartner ("Noi", "Site-ul nostru"). La Genesis Biopartner, suntem dedicați protejării și respectării confidențialității vizitatorilor noștri.


2. Colectarea Informațiilor

2.1 Informații cu Caracter Personal

Prin utilizarea site-ului nostru, puteți fi solicitat să furnizați anumite informații cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa de e-mail și alte date relevante. Aceste informații sunt colectate în mod voluntar și sunt utilizate în conformitate cu această Politică de Confidențialitate.

2.2 Informații despre Utilizarea Site-ului

Prin accesarea și utilizarea site-ului Genesis Biopartner, pot fi colectate automat informații despre modul în care utilizați site-ul, inclusiv adresa IP, tipul de browser, paginile vizitate și altele. Aceste informații sunt utilizate în scopuri analitice și pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor.


3. Scopul Colectării Datelor

Colectăm și utilizăm informațiile cu caracter personal în principal pentru a vă furniza informații relevante despre serviciile noastre de producție de energie electrică rezultată din biogaz și pentru a vă păstra actualizați cu privire la noutățile din domeniu.


4. Protecția Datelor

Luăm măsuri adecvate pentru a proteja informațiile dvs. cu caracter personal împotriva accesului neautorizat, modificării, divulgării sau distrugerii.


5. Partajarea Informațiilor

Nu vom vinde, distribui sau închiria informațiile dvs. cu caracter personal către terți fără consimțământul dvs., cu excepția cazurilor în care legea ne impune acest lucru.


6. Accesul și Controlul Informațiilor Personale

Puteți solicita accesul la informațiile dvs. cu caracter personal, să le corectați sau să le ștergeți prin contactarea noastră la adresa office@genesisbiopartner.ro.


7. Actualizări ale Politicii de Confidențialitate

Această Politică de Confidențialitate poate fi actualizată periodic. Vă recomandăm să verificați această pagină pentru a fi la curent cu orice modificări.


8. Contact

Pentru orice întrebări sau preocupări legate de această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la office@genesisbiopartner.ro.

Prin continuarea utilizării site-ului nostru, sunteți de acord cu termenii acestei Politici de Confidențialitate. Mulțumim pentru încrederea acordată!