Partener de încredere pentru viitor

Genesis Biopartner este o companie membră Baupartner Group. Fondată inițial în 2006 de către Michael Dietrich ca firmă de construcții, Baupartner a evoluat într-un holding puternic, format din mai multe companii specializate în domeniul construcțiilor, energiei regenerabile și dezvoltării imobiliare, atât în România, cât și pe plan internațional.

Baupartner Group are o reputație solidă în industrie, fiind recunoscut pentru calitatea serviciilor oferite și angajamentul față de inovație și sustenabilitate.

baupartner-group.webp
peste
4,5

mil. m2 construiți

peste
20

ani experiență

peste
250

proiecte livrate

Impact pozitiv
asupra mediului

Într-o eră afectată de poluare și schimbări climatice, fiecare dintre noi trebuie să acționeze pentru a aduce o contribuție pozitivă. La Genesis Biopartner, această legătură simbolică cu "Geneza" sau originea tuturor lucrurilor, reprezintă un nou început și singura cale către un viitor durabil.

Misiunea noastră este clară: transformăm deșeurile organice în energie verde.

Viziunea noastră este să construim o lume în care energia regenerabilă, reciclarea eficientă și economia circulară devin norma. Ne dorim ca generațiile viitoare să trăiască într-un mediu sănătos și să se bucure de resurse naturale bogate.

impact-pozitiv-asupra-mediului.webp
statii-genesis.webp

Stațiile de producție biogaz Genesis Biopartner

Genesis Biopartner urmărește extinderea rețelei de stații de biogaz pe întregul teritoriu al României. Scopul nostru este consolidarea infrastructurii energetice verzi, crescând ponderea energiei regenerabile în sistemul energetic național. Prin acțiunile întreprinse aducem beneficii economice semnificative, generăm locuri de muncă noi și stimulăm dezvoltarea regională.

Prima stație Genesis Biotech a fost înființată în 2011 la Filipeștii de Pădure, Prahova și procesează zilnic peste 150 tone deșeuri organice provenite din industria alimentară, HoReCa și retail, reducând astfel amprenta de carbon din atmosferă.

Conceptul nostru de instalație se bazează pe cele mai recente tehnologii și proceduri testate pentru a asigura o eficiență energetică optimă și protecția mediului înconjurător. Anual se produc aici peste 7 milioane de metri cubi de biogaz, care cu ajutorul tehnologiilor de cogenerare ultramoderne este transformat în energie electrică și termică. 

Genesis Biopartner reprezintă o paradigmă a sustenabilității și a inovației în gestionarea deșeurilor. Prin transformarea deșeurilor în biogaz și energie regenerabilă aducem un nou început în lupta împotriva poluării și schimbărilor climatice. 
Calitatea serviciilor și profesionalismul echipei noastre sunt confirmate de companii de renume din România care au decis să colaboreze cu noi.
Haideți să ne unim și să facem o schimbare pozitivă pentru planetă!