Genesis Biotech
PRODUCĂTOR ȘI FURNIZOR ENERGIE ELECTRICĂ

Compania Genesis Biotech este certificată de Autoritatea Națională de Reglementare a Energiei, ANRE având licență de producător energie electrică și termică - Nr. 1223/2013 și furnizor de energie electrică - Nr. 2353/ 2022, în conformitate cu legislația în vigoare.

Anual compania produce peste 7 milioane metri cubi de biogaz, care cu ajutorul tehnologiilor de cogenerare ultramoderne este transformat în energie electrică și termică.

Prin serviciile de furnizare energie electrică ne adresăm tuturor categoriilor de clienți și ținem cont de particularitățile specifice ale pieței de energie electrică, care este o piață dinamică și concurențială, cu furnizori puternici. 

GENESIS BIOTECH SRL
Adresă: Str. Gării, nr.660L - Filipeștii de Pădure, Prahova
CUI: RO 28130620
Registru Comerțului: J29/326/2011

Energie-electrica_producator-furnizor.webp

OFERTELE GENESIS BIOTECH

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor specifice ale consumatorilor, am creat oferte atât pentru clienții casnici cât și pentru companii.

business-clients.svg

Ofertă pentru companii
clienți business

Oferte personalizate pentru afaceri sustenabile!

Venim în întâmpinarea companiilor cu oferte personalizare care să aducă valoare adăugată pentru îndeplinirea standardelor de sustenabilitate. Dacă doriți să primiți o astfel de ofertă, vă rugăm să ne transmiteți un e-mail la office@genesisbiopartner.ro și vă vom contacta imediat.

Găsiți mai jos atât oferta standard de preț dedicată clienților business cât și condițiile generale de contractare a serviciilor de furnizare a energiei electrice.

Energie-electrica_oferta-clienti-business.webp
Energie-electrica_oferta-clienti-casnici.webp
pers-fizica-clients.svg

Ofertă pentru gospodării
clienți casnici

Comportamentul sustenabil începe de acasă!

Venim în întâmpinarea persoanelor care adoptă un comportament sustenabil în activitățile zilnice și își doresc să folosească în căminele proprii energie electrică produsă prin procesarea deșeurilor biodegradabile. Pentru această categorie de clienți avem un set special de condiții de contractare a serviciilor noastre de furnizare a energiei electrice, în conformitate cu legislația în vigoare.

Găsiți mai jos atât oferta standard de preț dedicată clienților casnici cât și condițiile generale de contractare.

ÎNTREBĂRI ADRESATE FRECVENT

POSF este platforma online de schimbare a furnizorului de energie electrică și gaze naturale la nivel național, al cărui operator este ANRE.

Prin intermediul POSF, clientul final poate să compare ofertele existente, să aleagă oferta de furnizare potrivită, iar apoi să transmită furnizorului toată documentația necesară încheierii contractului. Furnizorul poate fi schimbat în cel mult 24 de ore de la încheierea noului contract.

https://posf.ro/

Intrați pe pagina "Energie Electrică" și veți găsi toate informațiile necesare pentru clienți. Completați formularul pentru a primi o ofertă personalizată sau folosiți datele de contact pentru a intra în legătură cu noi.

Certificatul verde este un titlu care atestă că o anumită cantitate de energie electrică provine din resurse regenerabile. Statul român sprijină investitorii să adopte energia verde, regenerabilă, iar certificatul verde e o garanție că pot comercializa produsul într-un cadru legal.

Astfel, furnizorii de energie electrică sunt obligați să aibă o anumită cotă de energie regenerabilă. Pentru a îndeplini cota de certificate verzi, furnizorii cumpără de la producători certificate verzi.

Garanția de origine este documentul electronic care dovedește că o cantitate de energie furnizată unui consumator a fost produsă din surse regenerabile.

Etichetarea energiei electrice reprezintă toate activitățile pe care furnizorii de energie electrică le desfășoară pentru a-și informa clienții despre cum contribuie fiecare sursă de energie primă ca energie furnizată. Etichetele explică și care este impactul poducerii de energie din surse regrnerabile asupra mediului. Puteți vedea eticheta noastră de energie mai jos.

Este suma pe care fiecare consumator de energie electrică o datorează lunar pentru promovarea și dezvoltarea producerii de energie. Scopul contribuției este creșterea eficienței energetice și îmbunătățirea securității alimentării cu energie pe piața de energie din România.

Dacă vi s-a modificat locul de consum, vă rugăm să ne transmiteți un e-mail pe adresa din pagina "Contact", împreună cu documentele care atestă această modificare.

Ceva nu a mers bine? Ne dorim să ne îmbunătățim serviciile în permanență, așa că intrați pe pagina "Informatii Utile," în secțiunea “Documente utile de descărcat”. Aflați de acolo cum puteți trimite o pângere și în cât timp vom reveni cu un răspuns.

Toate informațiile necesare sunt disponibile mai jos: