PRODUCEM ENERGIE PROCESÂND...

Planul de reducere de reducere a deșeurilor conform
OUG 92/2021 privind regimul deșeurilor!

... deșeuri ne/contaminate provenite din retail, cantine și industria alimentară

Chiar dacă avem în minte un lanț de restaurante tip fast-food sau restaurante cu stele Michelin, risipa de alimente este inevitabilă. Produsele neconforme cu standardele de producție și deșeurile provenite din industria alimentară trebuie înregistrate și eliminate corect. Compania noastră garantează aceste servicii și dumneavoastră puteți urmări traseul parcurs în timp real.

... deșeuri de origine animală (SNCU)

Genesis Biopartner se ocupă și de eliminarea în siguranță a produselor secundare din abator și oferim servicii complete pentru măcelariile din toată România. Scopul nostru principal este reciclarea la cele mai înalte standarde a produselor colectate și îndeplinirea nevoilor tuturor clienților noștri.

... legume, fructe și produse de panificație

Produsele care nu mai pot fi vândute (ambalate sau neambalate), cum ar fi fructele supracoapte, legumele procesate, pâinea veche sunt toate produse pe care Genesis Biopartner le colectează. Toate aceste produse sunt transformate în fabrica noastră de biogaz în energie durabilă și îngrașaminte pentru terenurile agricole.

... grăsimi, uleiuri și diverse tipuri de impurități lichide rezultate din procesare

Colectarea deșeurilor alimentare este un fapt de zi cu zi în activitatea producătorilor de alimente, în industria ospitalității și în întreprinderile mici și mijlocii; indiferent dacă este vorba despre uleiuri uzate de prăjire sau produse secundare de la sacrificarea animalelor, Genesis Biopartner se asigură că deșeurile organice colectate sunt transformate în Energie Verde.

Oferim servicii Pentru o dezvoltare sustenabilă

Acoperire
geografică

Colectarea deșeurilor organice biodegradabile

Trasabilitatea integrală a deșeului colectat

Consultanță în gestionarea deșeurilor

Valorificarea energetică a deșeurilor organice

Suntem aici pentru a vă ajuta!