Parteneriat pentru sprijinirea viitorilor ingineri – Genesis Biopartner și ECOTECA, Colecția de Verde

Genesis Biopartner și ECOTECA – Colectia de Verde au format un parteneriat dedicat sprijinirii viitorilor ingineri chimiști și de mediu, participând împreună la POLI ChemistryFest, cel mai mare eveniment dedicat aplicațiilor chimiei desfășurat la Facultatea de Inginerie Chimică și Biotehnologii – UPB din cadrul Universității POLITEHNICA din București.

Scopul parteneriatului este acela de a contribui la dezvoltarea viitorilor specialiști în domeniul ingineriei chimice și de mediu și de a promova soluțiile durabile și economia circulară. Astfel, Genesis Biopartner și ECOTECA – Colectia de Verde speră să ofere oportunități de dezvoltare pentru studenții care doresc să-și construiască o carieră în aceste domenii.

 

ECOTECA – Colectia de Verde este o companie dedicată dezvoltării de proiecte de mediu și oferirii de soluții durabile în ceea ce privește gestionarea deșeurilor și promovarea economiei circulare. Genesis Biopartner, la rândul său, este o companie specializată în producția și utilizarea biogazului, precum și în dezvoltarea de soluții personalizate pentru clienți. Cele două companii promovează o dezvoltare urabilă și oferă soluții inovatoare în domeniul energiei regenerabile și al protecției mediului. 

Genesis Biopartner este o companie specializată în producția și utilizarea biogazului pentru a contribui la o lume mai durabilă și mai curată prin utilizarea surselor de energie regenerabilă. Biogazul este o sursă de energie verde și sustenabilă, obținută prin digestia materiei organice, cum ar fi deșeurile alimentare și gunoiul de grajd, transformând aceste resurse în gaz metan, care poate fi folosit ca sursă de energie. 

Genesis Biopartner oferă soluții personalizate și complete pentru clienții săi. Compania se bazează pe tehnologia modernă și experiența sa vastă în producția biogazului pentru a oferi soluții durabile și eficiente. De asemenea, Genesis Biopartner are o preocupare constantă pentru protejarea mediului înconjurător și pentru promovarea sustenabilității. Compania este implicată în diverse proiecte de cercetare și dezvoltare pentru a identifica noi surse de energie regenerabilă și pentru a îmbunătăți performanța instalațiilor de biogaz.

Prin parteneriatele sale, precum cel cu ECOTECA – Colectia de Verde, Genesis Biopartner își propune să sprijine dezvoltarea viitorilor ingineri chimiști și de mediu, oferindu-le oportunități de a învăța și de a se implica în cercetarea și dezvoltarea soluțiilor durabile pentru o lume mai curată și mai sigură.

 

Astfel, prin activitatea sa, Genesis Biopartner contribuie la promovarea unei economii circulare și la creșterea gradului de utilizare a energiei regenerabile în România și în întreaga lume.

Citește și...